UA-31729015-1

Mikä minusta on tullut?

Minusta on tullut:

Yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM), Tampereen yliopisto, 1972

Certified Business Coach® (CBC), Business Coaching Center, 2010

Eläkevalmentaja

Valokuvaaja


                   Mikä minusta mahdollisesti vielä tulee, sitä en tällä hetkellä tiedä.  Jännä nähdä!


Coachina teen nyt palkitsevinta työtä, mitä olen elämäni aikana tehnyt.  Jokainen istunto on uusi, arvokas kokemus  On kiehtovaa nähdä, miten ihmiset muuttuvat prosessin aikana ja löytävät vastauksia heitä askarruttaneisiin ongelmiin, niin työssä kuin yksityiselämässä. 

Valokuvaajana otan itse asiassa kuvia itsestäni.  Kuvani kertovat, miten näen maailman ympärilläni ja mitä siitä haluan näyttää Sinulle.  Kuvani kertovat ajatuksistani ja tunteistani.


Mikä Ergosum on?

"On laajennettava ymmärrystä, ei oppineisuutta." (Demokritos)

Kuulutko siihen ryhmään, jota kutsutaan "ikääntyneiksi työntekijöiksi"?  Tunnetko itsesi sellaiseksi? 

Ergosum on  työelämän kehittämiseen ja seniori-ikäisten palveluun erikoistunut coachingyritys. Tarjoan Ikävoima®-coachingpalveluja sekä yrityksille että yksityisille.

Ikävoima®-coachingpalvelut auttavat ratkaisemaan yli 50-vuotiaiden työuraan liittyviä kysymyksiä. Ne auttavat  eläkeikää lähestyviä työntekijöitä kohtaamaan eläkkeelle siirtymisen mukanaan tuoman suuren elämänmuutoksen. Ne auttavat heitä näkemään uusia mahdollisuuksia ja etsimään uusia ratkaisuja  Ne auttavat työnantajia löytämään uusia näkökuomia työurien pidentämiseen.

Coaching on yksi vastaus keskustelun nälkään. Tule mukaan vuorovaikutukseen, jossa Sina olet pääosassa!


Asiakkaanani saat:

- oivalluksia

- iloa yhteistyöstä

- luottamusta

- vahvistumista

- uudistumista

- omien voimavarojen löytämistä

 
Ergosum tulee ranskalaisen filosofin René Descartes'in tunnetusta lausahduksesta: "Cogito, ergo sum." ("Ajattelen, olen siis olemassa.")  Olen valinnut latinankielisen nimen, koska olen lukenut latinaa pitkänä kielenä Tampereen Klassillisessa Lyseossa. Vuosien varrella olen alkanut arvostaa yhä enemmän sen mukanaan tuomaa kulttuuriperintöä